Nytt ansikte i butiken: Anneli

21.11.2017

Vi lämnar över ordet till henne för en presentation: 

"En ny snögalning i gänget!
Framöver hittar ni denna puderentusiast, som efter några säsonger i Chamonix hittat till Borås, i skiduthyrningen! Enligt mig finns det inget som slår en dag på berget med bra snö, goa vänner (ja, man kan ha friends on a powderday), möra ben och en lite för torr baguette från mittstationen på Grand Montets. Tycket att pirret i magen som uppstår när man surfar igenom fluffig nysnö efter köttar på ordentligt i en hård pist borde upplevas av alla och här kommer därför mina bästa tips för en magisk vinter.
  • Försäsongsträna. Det värsta som finns är när man har ett helt berg med nysnö kvar att köra, men benen säger NEJ. Så upp och hoppa och gör dina lår en tjänst.
  • Klä dig rätt. Riktigt onödigt att behöva ge upp en bra skiddag för att man är kall eller blöt, så se till att bunkra upp med ullunderställ, sockar och ett par riktigt bra handskar.
  • Hitta rätt pjäxor. Jag har själv knepiga fötter och har haft MYCKET problem med kramp i fötterna, vilket kan förstöra en hel dag. Så lägg tid på att hitta ett par pjäxor som verkligen passar dig och dina fötter.
  • BE SAFE. Åk inte offpist utan rätt kunskap och bra utrustning. Finns massor med både gratis- och mer avancerade kurser så se till att du vet vad du håller på med. Skaffa eller hyr toppgrejer, och ha koll på hur man använder dem.

Kom in och häng för mer skidpepp!"