rowell recycle

Vi älskar att vistas ute i vår härliga natur - för oss är det därför en självklarhet att också göra vad vi kan för att ta väl hand om den. De varumärken och leverantörer vi arbetar med har ett miljötänk som tilltalar oss, det är också en av grunderna för att produkten hamnar i vårt sortiment. I mötet med kunden är vi alltid noga med att delge information och tips för att produkten ska hålla så länge som möjligt. Sommaren 2017 startade vi vårt Rowell Recycle-koncept. Via vår hemsida annonserar vi ut produkter som dels kan vara bättre begagnade, men också utgående färger eller modeller från våra leverantörer. Fullt fungerande produkter med många år kvar att leva, men som behöver ge plats för nya modeller i butiken. En win-win-situation helt enkelt, inte minst för jordklotet!  

Vill Du köpa en recycle-produkt? Kontakta oss via telefon eller e-post. Produkter skickas efter mottagen betalning och under våra ordinarie öppettider*. Priserna är inkl. frakt (inom Sverige). Betalning sker via Swish, det går naturligtvis också bra att både betala och hämta produkten på plats i butiken.

*måndag-fredag 10-18, lördagar 10-14, söndagar stängt.  


Fr.o.m. hösten 2017 erbjuder vi även uthyrning av utrustning* i form av vandringsryggsäckar och tält. Bokning sker på plats i butiken, för att bokningen ska träda i kraft krävs en betalning. För prisinformation eller andra frågor, kontakta oss via telefon eller e-post.

*uthyrnings-produkter finns i begränsat antal.